Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hemsk förlust. Tillhör "Ruiner".


Böckernas värld


Bladen virvlar
likt brännförgyllda löv
genom tiden
ur densamma

säger
Försök vända tidens blad

Egentligen rullades de ut
Men ändå

Nu är de i luften i alla fall
som atomer
förnyas ständigt
men är inte längre läsbara.



14/6 2022




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 984 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2022-06-15 19:34



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt och originellt om hur våra skrivna ord både speglar och är en integrerad del
av tidens gång.
2022-07-21

    ej medlem längre
Omvandling och förvandling är Guds väg till förnyelse. Genomtänkt text.
2022-07-08

  Blomma-Stjärna VIP
under inkvisitionen liksom under nazitiden brändes "olovliga o farliga" böcker -
tänker på dagböcker också som väldigt personliga böcker o hur hemskt att inte få välja själv om man ville bränna upp dem
- böckernas värld, ja - visst är det skönt att läsa och värdefullt!
2022-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP