Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivlets röst

Ett hjärta fyllt av tvivel

En sorgsen själ bredvid

Det fyller sinnet med smärta

Hotar ögonen att svämma över

 

Men när en liten röst där inne

Säger du är inget värd

Är det lättare att svälja

Den sorg som vill komma ut

 

För även om vänlighet och omtanke

Är något alla behöver höra

Är något alla behöver känna

Är det lätt att känna skuld

 

När tvivlet väl är sått

Då vill man inte visa tårar

Då vill man inte vara till besvär

 

Så smärtan där i själen

Den river och förgör

Tar bort all vänlighet och trygghet

 

Säger kalla hårda ord

"Tro inte att du är värdefull

Det är din egen kamp du måste föra

så var nu duktig och svälj din gråt"

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-17 06:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
När livet känns nästintill outhärdligt är gråten förlösande.
Hoppas att den kalla och negativa rösten överröstas av en varm och positiv som säger att du är värdefull.
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP