Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatt

Jag dök ner
i min själ,
simmade
tyngdlöst
mot botten
till strålarna
från solen,
som om
de var toner
att spela på
och melodin
jag fann
var skatten
jag alltid sökt




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 85 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-18 17:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Du stötte kanske på en tonfisk där
nere
2022-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta