Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18 september 2020


Min geometri

Varje dag upptäcker jag
ett nytt hörn i geometrin
som jag trodde var jag.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-06-20 09:02



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja eller hur. Det finns många hörn, oändligt om du jobbar med fraktalgeometri :)
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP