Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dessa inflationens tider har folk inte råd att äta lunch

I dessa inflationens tider har folk inte råd att äta lunch, medan medel- och överklass glänser vid delikatessdisken.
Det är något fundamentalt fel på samhället.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-21 19:50



Bookmark and Share


    Amles
och värre lär det bli...sägs det iaf.
Det kanske räcker med att äta ett par gånger per vecka.
2022-06-22

    Lena Staaf VIP
Det har blivit extra tydligt nu när en ökning av utgifterna med 100 kr/månad kan innebära katastrof för en del.
2022-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP