Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är jag som jag är?

Att jag inte kan känna in --min själ --att jag inte kan tala med få ord -- å vara mer tyst...? När jag öppnar truten så flyger jag iväg med för många ord..

En brist som jag får ta tag i , å ändra på alltså.

Men samla mig i skrivandet är nog bättre än att tjata för tjatets skull.

Puh! Låt tystnaden tala...

Tack säger Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-22 11:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack för dina goa texter!
2022-06-23

  Blomma-Stjärna VIP
eftertänksamhet är bara bra
Var det inte själva Sokrates som sa: Känn dig själv?
2022-06-22
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP