Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schaman





Hon stoppar världen i en vision - schamanens sköld mot en gnistrande sanning. Mer en klacksko i golvet - faller ner som musik
och alla hittar sin plats
i varandra utanför.
Glittrande gryning gråter
När någon håller om världen i sin kupade hand som en discokula
där ett blint djur bor och äter tiden




Fri vers av Knark VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-06-22 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP