Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SISTE KEJSAREN



Att spela den siste kejsaren är ett riskabelt spel, såväl som en enorm belöning.
För att kunna spela den sista kejsaren måste du nå finalen genom att utesluta de mest formidabla motståndarna och slå ut den sista motståndaren i finalen.
Då öppnas världens dörrar och du ligger på soffan, för världskonkurrenten förbereder högljutt scenen för vad som komma skall.
Han vet att han är den siste kejsaren som kommer.
Den siste kejsaren öppnar en ny era och denna våg sprider sig över hela världen och varje land påverkas på något sätt.
Med andra ord, antingen avslutas en tusenårsperiod eller så öppnar en tusenårsperiod.
Den siste kejsaren kommer att vara den som öppnar dessa dörrar.
Den siste kejsaren måste säkert ha känt till robotsystemet, för någon som inte förstår vad som händer i robotvärlden kan inte spela den rollen.
Det är användbart att komma överens om en händelse, oavsett vem hans motståndare eller personen han kommer att sitta på, den siste kejsaren är oöverträffad i världen eftersom han gav sig iväg efter att han redan hade eliminerat de som skulle vara hans rivaler innan han kom.
Om den siste kejsaren sa att han inte skulle lämna det åt slumpen kunde han inte säga vad som finns på min sked, han skulle inte ha bett om den här rollen i alla fall.
Utöver dessa kommer det att finnas olika saker och vi kommer att uppleva det vi inte har hört eller hört.
Även om tipset berör oss och gör ont, kommer de som lever att säga hur lyckliga vi har sett och levt nuförtiden med våra ögon.
Den här terminen öppnar med ett program och alla kan inte öppna detta program.
Den siste kejsaren är den som kom med ett program som är större än summan av sina föregångares program, och det är omöjligt att stoppa genomförandet av detta program.
Oavsett vem du är, när dessa män ger sig ut kan du inte motstå, när du försöker göra motstånd kommer de att sopas bort.
Den siste kejsaren skulle komma till världen i en mänsklig kropp, inte i en ängladräkt, och han skulle komma ut bland människor.
För även om det fanns en bevingad jätte som skulle bryta igenom himlen och gå ner till jorden, skulle ingen tro det.
Med andra ord, inte ens någon som slog ner berg skulle inte kunna övertyga någon.
Av denna anledning måste det finnas någon som har den verkliga makten i kärnrummet, men som bor bland människor.
Med andra ord, vi ser den kejsaren, vi känner honom, vi tar honom ur oss själva, men vi vet inte om hans verkliga makt.
Den siste kejsaren är en av dem, och han skulle komma ifrån någonstans med ett program han kom med.
Perioden öppnade sina dörrar för den siste kejsaren, och vi måste titta på den.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-06-23 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP