Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska man ha andra människor till?

Vad ska man ha andra
människor till?
Vad är poängen och meningen
med umgänge och gemenskap?
Är det inte ofta så att folk inte
törs vara ensamma, inte vågar att
gå på djupet och möta sig själva?
Jag vet bara att det i den självvalda
ensamheten finns oerhörda
värden och möjligheter.
Att söka sig inåt och finna
en guldåder av kunskap och insikt
och att kanske återvända till
människorna trots allt, som någon annan.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-25 22:59



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Intressant, att vara ensam är en gåva få förefaller uppskatta idag.

Att tyst uppskatta utan förväntningar är något många skulle uppskatta bara man ägnade det lika mycket tid som Facebook, Instagram och gymmet förstås. Eller mer.
2022-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP