Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okej, var jag dum?

Kanske var det dumt av mig.

Jag dömde ut det igen...

Okej, kanske...vi vet inte

hur allting utvecklas...

Men, kära du -- sörj nu inte för det...

Han kommer igen

Ska fråga vår gemensamma vän

Det kommer att klarna det hela...

Ja, allt kommer att klarna...

 

 

 

 

 




Prosa av bohemen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-27 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP