Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken på att lyckas med nånting i livet ger mig ångest

Tanken på att lyckas med nånting i livet ger mig ångest. Det skapar sånt krav och ansvar. Bättre att vara misslyckad, spöklik och luguber.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-27 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är en trygghet att inte leva. Men det är bara en gång vi har på oss.
2022-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP