Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


haiku2jul22

Havet vilar i

dimman och vita måsar

försvinner däri.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-02 08:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
you just broke the first rule about fight club!
2022-12-08

  rostspik VIP
Stämningsfullt i all enkelhet.
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP