Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7 mars 2021


Jesu själaklinga

Jesus spikades på korset,
tog det som svärd ur barmen,
och svingade själen
i striden mot ormen.

Mannen han dog,
men själen återuppstod
i alla de som med sitt öga
kunde se och höra
själen klinga rent av visdom.

Det svärdet äger alla
bakom bröstkorgen.

Hjärtat spetsar kluvna tungor,
läker den som vill bli hel.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-05 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP