Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spindelskräddaren

Låt mig sy,
De svarta revorna,
I din velvetglimmrande själ,
Innan månen flyr
Med min lindrande nål och tråd.

Fick jag bestämma,
skulle du aldrig
blivit trasig.




Fri vers av olyckan
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-08-05 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

olyckan