Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prioritering

Jag driver
jag skämtar
jag skojar
jag förstår om du nojar
jag förstår om du tror jag slösar tid
men jag kommer alltid vara här bredvid
du undrar om jag är seriös
min tid med dig är tidlös
kärleken är gränslös
du blir sötare när du är sur
alldeles ”sötsur”
jag har tur
för du är tålmodig
du är förståelig
sluta va så fundersam
du är ingen fundering
du är en prioritering.

/ j m




Skapa | Skriva av Moncrayonnn
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-06 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moncrayonnn