Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främsta raden

Familje namnet står på programbladen
precis under bilden vid den första textraden
sitter vid första raden
med ryggen emot nära och kära
bekanta och obekanta
allt från släktingar till främlingar
det är en dyster atmosfär
vattniga ögon till besvär
tårar som skapat en barriär
en sorg så vulgär
att den pumpar ren smärta i mitt huvudartär
sitter längst fram
med blicken stirrandes mot kistan gjord av trä
och ett delat hjärta liggandes på vardera knä.

/ j m




Skapa | Skriva av Moncrayonnn
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-18 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moncrayonnn