Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heartbreak anniversary

No wedding cake
just a heartache
she blames herself
for her heartbreak
it’s a touching day
deep inside
she’s living her
darkest night
so much pain
she needs heart surgery
it’s her heartbreak anniversary.


/ j m




Skapa | Skriva av Moncrayonnn
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-07-09 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moncrayonnn