Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighets spår

Vad man ser är inte alltid vad man får
vänner kommer och går
men äkta består
äkta vänskap
sätter sig som evighets spår
inget som går att jämföra med år.

/ j m




Skapa | Skriva av Moncrayonnn
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-07-06 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moncrayonnn