Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks brev

Som en felfri symfoni
harmonisk melodi
får du mitt hjärta att slå
du tar mig till höjder
som inte ”sex” kan uppnå
min kärlek för dig är på en annan nivå
när jag är med dig slutar tiden att existera
du får mig att vilja leva
jag älskar dig utifrån och in
tack för att jag får vara din.


/ j m




Skapa | Skriva av Moncrayonnn
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-07-06 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moncrayonnn