Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Hjärtoperation”

Livet är inte lätt
men det här känns rätt
jag vill bara ha mer. . .
jag älskar när du ler
du får mig att inse
det ingen annan kan se
med dig finner jag inga fel
min favorit del är att du gör mig hel
du älskar mig där jag har smärta
tack för att du syr ihop mitt hjärta.


/ j m




Skapa | Skriva av Moncrayonnn
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-06 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moncrayonnn