Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B. ceremoni

Klädd i slips och kostym
i bakgrunden hörs röster i låg volym
atmosfären är fylld med känslor och parfym
tillfället är varken ett bröllop eller ett dop
ännu en kropp som fallit ihop alldeles för tidigt
kistan sänks långsamt men smidigt
en sista bön med fridfulla ord
innan graven täcks med jord.


/ j m




Skapa | Skriva av Moncrayonnn
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-07-07 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moncrayonnn