Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är okej

Var inte rädd det är okej att bli sedd så här
låt tårarna rinna där. . .
där mitt på kinden dem kommer och går som tiden.

/ j m




Skapa | Skriva av Moncrayonnn
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-07-07 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moncrayonnn