Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkvällar

Ser du samspelet där du står ikväll
samspelet mellan solen och månen
en konversation som lyser upp natten
en sammanlänk
precis som ett sommar häng vid en parkbänk.

/ j m




Skapa | Skriva av Moncrayonnn
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-07-07 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moncrayonnn