Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

I mina drömmar
så strömmar det i en annan tid
där bortgånga är här bredvid
ett perspektiv
som får mig att inte vilja vara vid liv
så sömnen förblir kort
så jag inte drömmer mig bort ”för gott”.




Skapa | Skriva av Moncrayonnn
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-07-07 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moncrayonnn