Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attraktiv

Du är så attraktiv
att jag kan se din ”charm”
från mer än bara ett perspektiv
så många alternativ
jag kan se det utifrån skuggan av ditt leende
jag kan se det utifrån ditt söta utseende
se vad dina ögon gör
du är sötare än sockerrör
du har en blick som får en att bli skör
jag kan se din ”charm”
utifrån ditt intellekt och humör
jag kan se din ”charm” i allt du gör.


/ j m




Skapa | Skriva av Moncrayonnn
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-07-07 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moncrayonnn