Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Särskild namnskylt


Dörren till dig har ett namn
nyckeln till dörren
har samma namn

Namnet
är något alldeles särskilt

Jag kan inte
vill inte
uttala det högt

det behövs inte
jag vet ändå
vad det rör sig om

jag vet ändå
tillräckligt mycket
för att förstå

Jag behöver inte säga det högt

inte nu
kanske sen
men inte nu.

Och förresten,
jag vet att du inte kan hjälpa det
det ingår i namnet som står
på din dörr
och nyckeln till din dörr

att du inte kan hjälpa det.






Fri vers av lalanda
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-08-05 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lalanda
lalanda

Mina favoriter
Min far, ett stycke