Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns medtävlare, medlöpare, med under släde. Men vad är väl mot or såg? Två polare lekte 'hela havet stormar', springandes runt ett bort, vem har innehavare av ett blått kläde, och vem hade bollsinne inne?


Jag eldskar inte dig längre...





...än den enda
gröna bilen på
park e ringen.

...än två stunder
i logen med
den äkta broschen.

...än några klädda
lakan i en
draperad orange husbil.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-08 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP