Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livbojen



förlorade det viktiga
tilliten till nätets aktörer
den förlorade vinsten
den är min livboj
somliga har jag stor empati med
varje fall delen som sticker upp
över ytan

I landet av vatten och silver
står de tysta vid din säng
med sina tårar och avlägsna viskningar
de vikande skuggorna
lämnar ett eko

som du ska höra tjugo år senare





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-07-09 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP