Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en betraktelse




om vi betraktar varandra
måste vi göra det noga
för att urskilja det sanna
bakom slöjorna

människan kan vara inne i sjön
precis under ytan
ljuset påverkar
och förvränger vår syn
vandrar i min trädgård
talar med dem som vistas där
vi gömmer oss i det höga gräset
samman med de utdöda
urtidsdjuren,

hoppet och tron får vi aldrig mista
meningen med allt

ha en bra dag älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-07-09 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP