Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Har du också en susning klokuggla?


Jag menar en otäck känsla
någon riktigt förargad
känns som jag räckt fram handen
till en förorättad
och fått en käftsmäll tillbaka
just så känns det

Rensar där jag började
ser framtidens glas
Där blommar det
Grannfrun bad om vallmofrö
alla gillar mina vallmo
de går förbi och får tummen upp.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-07-09 18:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
då det stopp var på kontot.
2022-07-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP