Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnar järnspikar

 


Ett kaxigt regn tog sig friheten
      att med järnspikar
  anfalla oss alla på livets väg.
            Vi blev både störda över 
   och ödmjuka
      inför den sylvassa väg
          vi hade kvar att vandra
    resten av livet.   




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 122 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-07-09 21:41



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Spännande bildspråk! Regn kan verkligen ibland kännas som vassa järnspikar.
2022-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M