Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den livslånga depressionen


Hur länge ska jag gå i dimma
I Londons tjocka tillintetgörande fog
Jag lever för framtiden
men den syns inte den heller

Hur länge ska jag höra utan att lyssna, veta utan att känna, tänka utan att prata, beröras utan att känna
Hur länge ska jag finnas utan att leva?

Hur länge ska den oförklarliga sorgen äta upp allt jag är?




Fri vers (Fri form) av solflickan
Läst 64 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-10 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solflickan