Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11 maj 2021


Tankens tavla

Häng upp tanken på kroken
och tavlan blottar bilden
som redan är borta.

Vi fyller tomma väggar
med stela tankar
och döda trädramar
kväver våra rum.

Bakom skymmer vår
kala boning,
ett gap vi eldar
med färgade ramar.

Sitt stilla och du ser
tankens målarfärg
rama in dig själv i tavlan.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-10 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP