Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige är ett perfekt land i vilket alla är lyckliga

Sverige är ett svulstigt skithål som man tvångsmässigt sitter fast i och låter sig bli pinad och förnedrad i ändlösa dygn av att bli knullad bakifrån oavbrutet i en mardröm ett inferno av Dante av den nionde cirkeln.
Jag har inte bett om att vara människa och jag förbannar den dag då jag föddes. Nej jag skojade bara det är underbart att leva i Sverige, världens bästa land alla kategorier där kärleken och solidariteten flödar och befolkningen är helt öppen och uppriktig i sina känslor och ingen ensamhet och fullständigt hopplös utslagenhet existerar. Sverige är ett perfekt land i vilket alla är lyckliga.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-12 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP