Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag fruktar för mitt liv.


Ensamstående rysk mamma från Stockholm slumområde 85

https://www.vk.se/2022-07-11/port-skadad-i-explosion-i-akersberga
Port skadad i explosion i Åkersberga

En månad sedan fick jag dödshot på nätet. i samband med blogg angående övergrepp på min son.
Den som skrivit hotande kometarier angav mitt namn.
Jag polisanmälde.
Utan förhoppning för hjälp.

Under alla dessa år av våld, hot och övergrepp tappade jag förtroende till polisen och vår kommun.

För 3 dagar sedan var port skadad i explosion i Åkersberga i närheten av min bostad.

Kort efter bankade någon på fönstret hus mig och min granne.

Sedan var skadegörelse på min balkong med vass föremål. Blommorna på balkongen var snitt klippta och hackade. Kryckorna vältade.

Under 2 dagar försökte jag polisanmäla och väntade i telefonkö över 6 timmar utan resultat.

Inat knackade på fönster vid 2 tiden på natten igen.

På förmiddagen försökte jag nå åklagare Magnus Johansson som lag ner alla mina polisanmälningar på löpande band.

Under tiden när han telefontid svarade han inte.

Jag åk till Täby polis för att göra anmälan för skadegörelse som troligen har koppling till dödshot.

Dar fick jag veta ett en ända plats i Stockholm man kan göra polisanmälan nuförtiden är – Solna och Norrtälje – och under bara 2 timmar under dagen på omöjliga tider för folk som jobbar.

Ny – juli månaden – när kriminaliteten är som värst lämnar polisen folk åt sitt öde.

Nu upptagen polis med viktigare frågor - pass frågor.
Det ge pengar.

Semester – pass frågor prioriteras över invånares säkerhet.

Ständigt väldigt upptagen polis sparade inte resurser på mig ( särskild Solna polis)
När under 3 tillfaller skickades bill med 2 polis som lag på mig flera timmar av onödiga, oprovocerade tvång metoder för att kränka mig i förhoppning att jag få utbrott.
De fick uppdrag för det.

Trotts att jag fick intyg från rättspsykiatriska att jag inte har några psykiska störningar

Påstå pedofil- pedagog att jag är galen och hittar på att min son blivit våldtagen.
trotts flera intyg från olika psykolog som på länge jobbade med sonen efter våldtäkt.

På sista förhör i höstas berättade sonen detaljerande pedagogens handlingar under barnvåldtäkt.

ändå lags utredning ner

Det var flera polis som inblandade i mörkning vill till varje pris vara av med mig.

Nu är rätt stund.

Jag fruktar för mitt liv.





Prosa av izabella wallin VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-13 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP