Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte din plats

Känslan är svår
när du hittat hem
men måste gå
ty platsen inte är din
Ibland är det bara så.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-14 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP