Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 mars 2021 (utökat 3 juli 2022)


Rumis andliga blixtar

Åskan låter molnen
väta himlens blåa kind
när ögat övervälls av helig vind.

Glädjetårar faller
och fyller gåvor
för molnens tydare.

* * *

När mannen ser
himlens ansikte
spraka till liv
gnistrar hans inre.

När han ser
himlens själ i sin egen
blir han "en främling inför alla"

och tåren väger han på kinden,
värd sin vikt i andligt guld.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-07-14 23:34



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
En mycket bra text
2022-07-15
  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP