Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En väns förvandling..


Det är smärtsamt att behöva beskåda

Hur någon man så länge älskat så mycket

Förvandlas till någon som man inte förstår

Helst av allt vill jag att allt sk abli som vanligt

men det blir det nog, aldrig mer.




Fri vers av Tomteluva
Läst 590 gånger
Publicerad 2006-08-05 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomteluva