Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11 november 2021


Symbolen för siarens stav

En blixt förenar
himmel och jord.

Symbolen för siarens stav,
trädet med örnen och ormen.

Det finns folk
som vandrar
i och mellan
två världar.

Konstnärer förmedlar detta
till folket som lever i ena
så att de kan känna och minnas
färgen bakom ramen.

Det är den delen av konstnären
som berör himmelssjälen
som förenar samma själ i folket.

De lever alla i samma värld,
men somliga har glömt
att de har en egen bro att korsa

och sitter i stället i lugnet
och tittar på konsten
som visar dem vägen hem.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-07-17 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP