Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cul-de-sac

Loose ends,
and dividends
curled up,
a surge
of urges lurches,
this field
of vectors
that are me
disclaims kinship,
it diverges
and then,
who on earth
can see
where humans
begin
and animal
unity prevails.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-07-19 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP