Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
9 augusti 2021


Spräckt ballong

Jag är som en spräckt ballong.

Det som fanns i mig
finns nu överallt
och jag är bortblåst i det.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-07-20 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP