Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HETA JULI MINNEN.

DARR.

väntan bor trädet
framtidens löv
skall grönska
darra som asplöv
gör i vinden

Svarta fönster
speglar tyst
morgonen.

sänglampans ljus
ljudlöst från trädet
tystnaden ekar

osedd vet jag att
det står naket
i mörkret

Utanför.
min själ
speglar sig
avklädd

Darrar,
i ensamhet.

© Bosse 20 juli 2022.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-07-20 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten