Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETISK JULI PASTCH.

LUGNA BO.

Det fanns en himmel
den var blå
en jord därunder
som vi trodde på

naiva levde vi
med vår tro
ingen kunde
rubba vår trygghets
lugna bo


vad händer då
sanden på den
varma stranden

där älskogslekar lektes
blir kall som krossat glas

kalejdoskopiskt
blickar jag
bland skärvor
av en dröm

in i barndomstidens
läkande sömn
lyckoruset flyr
på vingar av glas

© Bosse 21 juli 2022.







Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-07-21 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten