Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Såg ett ensamt barn på stranden. Fick känslan av att barnet försökte frammana känslan från igår fullt med glass, lekkamrater och avslappnade föräldrar


Efter värmeböljan

Vad hände med det roliga?
Igår var stranden full.
Nu havet, det oroliga,
som förbytt över en natt.
De dagar helt otroliga
som fanns för blott min skull.
Det varma och det soliga
ej längre att få fatt.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-22 11:08



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Vacker tanke om alltings flyktighet. Och intressant versmått.
2022-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick