Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En väldigt personlig och djup text skriven av mig i en period då livet kändes mörkt.


LÄNGE HAR JAG VARIT ENSAM

Abstrakta nätter
Långa samtal
Länge har jag varit
ensam

Musiken vilar
Ljuden somnar
Återuppstår och lämnar
Avtryck i min själ

Tiden läker inte
alls alla sår
tusen frågor kvar som består
ljög ni för mig, säg mig

jag stod ensam övergiven
med händerna på mina knän
jag var olyckligt ledsen över att
livet hade svikit mig sådär




Fri vers (Prosapoesi) av eminamacic
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-07-22 14:54



Bookmark and Share


  Koloristen
Ge aldrig upp, kämpa in i kaklet...det är budskapet.
2022-07-22
  > Nästa text
< Föregående

eminamacic
eminamacic