Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HÖGMODIG är en dikt som handlar om en person eller personer som vi alla haft att göra med i vårat liv. Följ min instagram för mer poesi @poesibyem


HÖGMODIG

Jag talade på svenska men du talade ett annat språk

Jag gav dig halva handen men du hela armen

Jag sprang sliten och hungrig genom snö och hagel
men som du alltid gjorde

Kom du bara fram i solen
Vem var det som gjorde dig så högmodig?

Tog mina gärningar utan att ge tillbaka något
vred vände knäckte körde ihjäl mina ungdomsår

Den en gång blanka huden var nu ritad med sår

För det kommer jag
För alltid bära galler runt mitt hjärta




Fri vers av eminamacic
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-13 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eminamacic
eminamacic