Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där humane jäveln måste vi sätta på plats

Vem i helvete tror han att han är den där medmänsklige och humane jäveln med sina konstiga ideer om förlåtelse och empati? Han ska inte komma här och tro att han är mycket bättre än vi på området vård utav missbrukare. Mot missbrukare ska man vara hård, resolut och tuff och vi expertisen på kommunen skrattar bara åt den där patetiske Jesusfiguren så nu ska det bli andra bullar när vi drar in alla hans bidrag. Vi är världsledande inom vårt område och typer som han skrattar vi bara överseende åt. 

 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-23 18:44



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jo nog finns den där inställningen hos en del på socialtjänsten men som tur är inte hos alla.
2022-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP