Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettio minuter

I ett stort rum där sällan blickar möts.
I en liten sal där samtal självbestämt förbjöds.

Till glad reggae sitter vi i tystnad, i väntan på vår dom.
Vetskapen om dessa öden står för mig evigt tom




Fri vers av Kassiopeia
Läst 89 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-25 13:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt.
2022-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Kassiopeia
Kassiopeia