Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De nyfödda

Nakna under våra munkkåpor står vi tre med ett knä i marken i en ring.

Vi söker bekräftelsen med hjälp av orden.
Beväpnade med känslor slås vi mot oss själva.
Vi berättar sanning med lögnerna.
beväpnade med sorg skriver vi om kärleken.

Med förbundna ögon försöker vi läsa varandras läppar.




Fri vers av Kassiopeia
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-01 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kassiopeia
Kassiopeia