Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15 februari 2022


Rökridåer

När jag letar efter vem jag är
vill tanken svara med sina rökridåer
och gömma jaget där det inte finns.

Men jag ser vem som ställer frågan
och vem som svarar på djupet,
där ingen tanke krävs som tolk.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-26 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP